Over ons

Thuis in de professionele bouwwereld

Bouwbedrijf Keulen H. werd opgericht in 1943 met vestiging in Lanaken. Wij zijn een gereputeerd familiebedrijf gespecialiseerd in algemene bouwwerken en betonwerken. Al 3 generaties expertise en kwaliteit ten dienste van overheid, residentiële opdrachtgevers en industrie.

In juli 2022 heeft Paul Ivens het bouwbedrijf overgenomen. Als voormalig bestuurder in een grote bouwgroep gedurende bijna 30 jaar brengt hij waardevolle expertise binnen op het gebied van aanneming in zijn diverse vormen. De talrijke realisaties die werden verwezenlijkt gedurende zijn professionele carrière, zijn steeds gebaseerd geweest op correctheid en transparantie met alle betrokken partijen. Dit resulteerde in een sterk netwerk met vaste, solide en betrouwbare partners, waardoor er een ideale aanvulling is op de reeds bestaande activiteiten van Bouwbedrijf Keulen H.  En ook nu staat de volgende generatie reeds klaar om het familiaal karakter van de firma voort te zetten.

Bouwen & renoveren in vertrouwen

100% expertise

Jarenlange knowhow leidt tot de meest diverse bouwoplossingen met ruimte voor flexibiliteit. Steeds onder het toeziend oog van een toegewijd team van meer dan 70 vakkundige medewerkers.

Snel & efficiënt

Een strikte planning, daar heb je wat aan. Dat in combinatie met puur vakmanschap garandeert je een bouwproject perfect opgeleverd binnen de deadline.

Altijd dichtbij

Je wordt persoonlijk bij het bouwproject betrokken, waardoor wij als bouwbedrijf onmiddellijk kunnen inspelen op je wensen en visie.

Topkwaliteit

Keulen H. geniet een uitstekende reputatie dankzij de hoge kwaliteit van het geleverde werk en de gebruikte materialen. Ook voor jouw project zijn wij de geknipte aannemer.

Snel & efficiënt bouwen?

Smisstraat 7
3620 Lanaken (Veldwezelt)

012 45 35 35
info@keulenh.be
BTW nr 0457 184 358

Bouwbedrijf Keulen H.

Welkom bij Bouwbedrijf Keulen H. voor algemene bouwprojecten, renovaties en betonwerken. Al 3 generaties expertise voor publieke en private opdrachtgevers, zowel in industrie als overheidsgebouwen, scholen, ziekenhuizen, woonzorgcentra en residentiële projecten.

Volg ons: